Att välja tomt

Vi berättar hur våra tankar gick när vi valde tomten där vi ska bo 🏡

Vi har förstått att många tar beslutet om att bygga nytt först och sedan börjar leta efter en tomt. För oss var det tvärt om. Vi har alltid varit sugna på att bygga nytt, men tänkt att det ska ske längre fram i livet. Men på en långpromenad under Mathias föräldraledighet kom han in i ett område med två nya hus och några obebyggda tomter. Vi gick senare dit tillsammans och båda kände direkt att "här vill vi bo". 

 

Som tur är finns internet och det tog inte lång tid innan vi hade kollat upp vem som ägde tomterna. Vi hörde av oss till markägaren och fick då reda på att alla var sålda utom en, och det är alltså den som nu är våran! 

 

Tomten ligger väldigt fint precis bredvid några hagar. Inte mitt i samhället men inte heller långt ut på landet. Och det passar oss perfekt; för vi gillar lugnet på landet men ogillar att pendla. Så det var tomtens läge, i kombination med dess storlek på 3400 kvadratmeter, som vi föll för. Det är mycket jobb med att fixa i ordning tomten, men vi är övertygade om att det är värt det i slutändan. 

 

Här ser du en liten bit av vår stora tomt, men framförallt den fantastiska utsikten.

 

Kika in på vår Instagram om du vill se fler bilder, fråga oss något eller bara säga hej: @edelmalms

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.