Nu nätas det!
Förstärkningarna till vårt badkar är på plats. Jag kan inte låta bli att tycka att det verkar litet när man ser det nu. Det är svårt att förstå att så mycket ska få plats där inne...Såg dessutom i ett annat inlägg på Myresjöhus hemsida att förstärkningarna måste vara så här höga..? Det måste jag ringa Anders om. Jag vill ju att kanten ska vara i höjd med badkaret!!!


"Nischen" i vår duschkabin är gjord och vi stod och kliade oss i huvudet och undrade varför Anders hade satt den där . . . till det slog oss . . . det är det enda stället! Den andra väggen är "baksidan" på sovrumsväggen där herr Ekberg skall montera TV och det hade varit obra att ha den där =) Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att den hamnade väl nära duschstativet...Det känns som om jag ångrar mig lite. Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig den, men det är egentligen det enda som jag inte diskuterat i detalj med Anders, för det gick så fort. Eller så blir det ändå bra. Äh, jag antar att jag kommer att vela om detta ett tag. Funderar på att ta bort mosaiken i nischen och göra det vit istället för att den ska smälta in mer...Ännu en glad och positiv medarbetare från Myresjöhus byggäng, Lennart, som monterar frigolit som det sen kommer nät på....som till slut putsen hamnar på.
De fäster extra nät runt alla dörrar och fönster för att inte det ska bildas sprickor i putsen.

Killarna såg varma ut och erkände att de gärna hade varit lediga denna vackra vårlördag, istället för att arbeta med vårt hus. Det kunde vi förstå! Men samtidigt har de så mycket att göra för tillfället, så tiden räcker inte till om de inte arbetar lite lördagar då och då...

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.