Parkettgolv på plats

Det har varit lite tyst från oss ett tag (vi vet det Tomas, du behöver inte påminna oss =) ) Vi har nämligen inte kunnat komma in i huset på en hel vecka. Istället har vi fått nöja oss med att försöka titta in huset genom övertäckta fönster. Man ser inte så mycket då...Tråkigt! Jocke, som skulle börja kakla, fick halsfluss så han kunde inte börja som det egentligen var tänkt. En av hans kolleger kom istället ett par dagar, men han kom efter att vi åkt till arbetet och hade stuckit när vi åkte till huset efter arbetet.


Vi ville beställa en soffa, men behövde måtta väggen i barnens allrum för att veta vilken storlek vi skulle välja. Jag ringde därför till Patrik i måndags, för jag visste att han skulle ta dit några kunder för att visa husmodellen. Vi bestämde oss för att mötas vid huset, men när vi kom dit så höll de på att prima hela grunden, så vi fick inte gå in. Tack och lov fick jag ändå hjälp att mäta väggen av prime-killen. Värre var det för Patrik, som hade tänkt visa huset...Han var inte glad!


I tisdags flytspacklades allt golv, så då fick vi inte heller gå in. Jag fick istället köra ner till Trelleborg med hällen så att killarna på stenbänksfirman kunde ta måtten på den. De undrade när vasken skulle komma, för nu börjar det bli bråttom. När jag kom till jobbet ringde Magnus och sa att vasken hade kommit! Hur glad blir man då? Tack och lov så behövde jag inte köra ner till Trelleborg igen, utan de var tvugna att köra till huset för att ta ytterligare mått och därför räckte det att jag lämnade vasken i huset på onsdag morgon och då passade jag på att kolla runt lite. Som ni ser så hade de börjat kakla i vårt badrum. Under tiden lastade killarna in parkettgolvet som de skulle börja lägga.


Kaklet på väggarna i vårt badrum har kommit upp.
Det som återstår är förstärkningen till badkaret.
Den blå strimman på väggen ska täckas med vår svarta mosaik.
Åh, det blir så snyggt...

Så här såg det ut när jag till huset på torsdag


förmiddag. Killarna hade kommit jättelångt!


Även i Sebbes rum hade golvet kommit på plats.


Det enda som fattas därinne nu är hans rymdtapet


som ska sättas upp på väggen till vänster.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.