Vårt kommande hus

Hej igen!Vårt kommande hus kommer bli i trä med liggande panel. Det blir vitt med gråa knutar. Vi funderade först på putsad fasad, men när vi åkte runt och kollade på hus med putsad fasad så någ vi direkt att det inte är aktuellt. Dels så är det inte underhållsfritt som många säger och de flesta hus vi tittade på hade sprickor i fasad och färgförändringar. Sedan gillar vi trä bättre.

image

Såhär kommer det bli är i alla fall vår tanke just nu. Fasaden blir i liggande panel.Återkommer med bilder på tomten och köket.

image

Här är vårt kök. Vi valde vit kvadrat och mest lådor. Det som var viktigt när vi satt på HTH i Jönköping och planerade tillsammans med Sofia var att vi skulle få till ett skafferi. Är så nöjd med resultatet. Det som inte är med på bilden är krönlist. Bänkskivor blir i granit i svart/gråfärgton. Funderar fortfarande på vilket kakel vi ska ha ovanför diskbänken. Det som inte syns på bilden är diskmaskinen som är upphöjd med en låda under. Vi kommer att sätta en dataskärm ovanför diskmaskinen så jag kan kolla recept där. Jag som gillar att baka.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.