Husleverans

Strax efter klockan 7 var vi på nybygget. Mörkt och riktigt blåsigt några plusgrader men inget regn eller snö. Killarna var i full gång med att lasta av och bygga ihop ytterväggar. Första bilen hade kommit lite efter klockan 6 med alla ytterväggarna.

Vi har en telefonledning precis vid vår tomt så kranskötaren fick göra höga lyft från bilarna och in till huset. Det fixade han väldigt bra trots att han hade väldigt mycket byiga vindar emot sig.Det var häftigt att se hur arbetade, en kranskötare, en som ledde arbetet och tre som tog emot och satte ihop. Riktigt teamwork.Husets väggar, tak, förråd, takstolar, takskivor, gips och brädor kom fördelade på tre bilar. Vår väg är inte bred men chaufförerna är skickliga på att backa så det gick bra. Vi hade i förväg informerat våra grannar om att vägen. skulle vara avstängd under dagen.

Några av grannarna kom förbi och stannade till och tittade på hur det växte upp ett hus. Killarna från Myresjöhus kontor tittade också ut och pratade med killarna som jobbade på. När klockan var 10 så var alla väggarna på plats och vi fick gå in och titta. Vilken känsla att se det. Nu är det på riktigt när man ser huset på plats. Det är spännande att se hur alla de val som vi gjort sakta men säkert ska komma på plats.

När klockan började närma sig 11 så lastade de av det sista och sedan skulle killarna ta lite rast, innan takstolar och takplattor ska sättas upp. Det var dax för oss att åka till våra arbeten. En av våra grannar stod kvar och tittade ett tag till.På eftermiddagen såg jag att en annan granne skrev att takstolarna var på plats. Innan killarna går hem i dag så ska huset vara fuktsäkert. De har en lång dag framför sig.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.