2 årsbesiktning

Vad hände med tiden? den har verkligen bara skenat förbi de sista 2 åren... idag hade vi besiktning av vårt hus då det gått 2 år sen vi flyttade in.. helt galet!


Det var inga större överraskningar direkt, massa sprickor som ska åtgärdas, en kakelplatta ska bytas i badrummet, ytterdörren ska justeras och sen har vi lagt en reklamation på värmepumpen.. den har dånat i vårt hus ett bra tag nu och vår byggledare konstaterade snabbt att den inte ska låta så högt som den gör....Förhoppningsvis får vi det fixat innan jul då mina föräldrar kommer... även om man vänjer sig vid ljudet så är det störande när den brummar på... :)


Tänkte ju att jag skulle lägga upp lite nya bilder och visa vår fina friggebod som vi byggde i somras, det blev verkligen jättebra och 15kvm extra förvaring var verkligen vad vi behövde! Nu får vi plats med allt och bilen får plats i garaget igen. :) Garaget var också ett projekt som jag gjorde klart i somras. Spacklat tak och väggar och lagt plattor på golvet, blev jättebra!


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.