Börjar bli klart här hemma nu

Vilken härlig sommar vi haft, spenderat flera veckor hemma i vårt härliga hus.. vilken skillnad att ha eget hus och trädgård jämfört med att bo i lägenhet :) Vi har jobbat mycket med trädgården, allt gräs som vi rullat och den gräsmatta vi sått förra året behövde ju fixas till rejält i år. Har stödsått en hel del och rensat allt ogräs. Sen har vi också byggt mur ner mot vår granne så där fick vi ytterligare lite mer tomt, var ett jättebra beslut att göra muren.

Vår soliga altan, vi har haft många härliga middagar ute på kvällarna i solen :) Solen ligger rakt på och går inte ner förrän strax efter 21 på kvällarna... underbart!


Vårt äppelträd, vi tog mod till oss och har tagit bort en hel del grenar så det ser betydligt mycket bättre ut nu.. det är ett jättegammalt fint träd men har varit vildvuxet i många herrans år. Nu börjar det likna något även om vi har en del jobb kvar nästa år också, men vågar inte göra mer den här säsongen.


Vi har nu också börjat med vår trappa, kommer bli jättebra tror jag. Bor en liten hantverkare i min man ändå :) Vill man så kan man!
Har gått åt många kubik vatten i sommar till vår gräsmatta, men den har varit grön och fin hela tiden :) Vi har planterat 3 syrénbuskar (lila) ett japanskt prydnadskörsbärs träd och vår häck mot gatan och även nere vid vår mur är avenbok. Dock var det otroligt svårt att få fart på häcken, verkade som jag vattnat för lite ett tag så nästan hela häcken blev brun...men nu har den tagit fart och är nästan helt grön igen! :)Å slutligen vår framsida som blev så fint, min bästa och snälla pappa var hos oss i 2 veckor och hjälpte till med allt arbete med stenläggningen, resultatet blev jättefint verkligen!


Soliga hälsningar från supernöjda husägare :)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.