Vi trivs så bra

Vårt hus är fantastiskt och vi har nu fått ordning på värmen också så alla golven är varma och sköna och vi slipper frysa :) Det var lite felkopplat av vår elektriker så golvvärmen i köket var kopplat till tvättstugan.. så vi fick frysa om fötterna när det var som kallast ute, men nu är det så skönt inne. Däremot var det inte det enda konstiga elektrikern gjort, våra strömbrytare på två ställen i huset är en gåta för oss... om vi släcker på den ena strömbrytaren kan vi inte tända på den andra :D de är alltså inte alls synkade. Ex. våra spotlights på övervåningen kan vi både tända och släcka både uppe och nere..


I garaget blev det också lite tokigt, fasadbelysningen kan vi bara tända från strömbrytaren vid porten så vi måste alltså in i garaget och tända och släcka, så var det inte riktigt tänkt men kanske inget man kan göra åt så här i efterhand??


Men förutom det så är det hittills helt felfritt, allt enligt Myresjöhus nollfelsvision!


Har eldat en del i vår kamin också och jag är så glad att vi valde kamin (ja, alltså prioriterade den kostnaden) Mysfaktorn är hög när vi eldar!


Nu längtar jag till våren när vi får börja med allt roligt ute i trädgården, bygga vår stora altan och lägga all marksten vid entrén och framför garaget. Måste fundera ut en ritning över stenläggningen, måste få plats 2 bilar och sen måste det bli snyggt också :)


Ha en bra dag!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.