En ny tid och nya problem

Vi har de två första månaderna haft så många bollar i luften att vi knappt hunnit tänka på vår blogg. Tanken var att fortsätta bloggandet tills dess huset var målat, soldäcket skruvat och gräsmattan på plats. Dessa projekt kräver dock sin insats.


Vi stortrivs i vårt nya hus, får vi lov att säga. Alla rummen passar oss perfekt, och det kanske inte är så konstigt då de är byggda precis för oss. Saker och ting börjar också långsamt finna sin plats.


Vi har haft några återkommande problem som vi fortfarande tampas med och väntar på att få åtgärdade:- Mediacentralen fungerar utmärkt, gällande TV. Bredbandet fungerar dock, än så länge, bara i tvättstugan. Lite surt är det med tanke på månadskostnader på 500 spänn. - Tvättmaskinen var monterad på varmvattnet, och sedan vi fått hjälp med det går fortfarande maskinen varm. Vi kan inte dra någon annan slutsats att vi har två varmvattenledningar och inget kallt vatten. - Inredningen till badrumsskåpet som saknades vid inflyttningen ligger också den fortfarande på väntelistan.


Vi får allt se om vi hinner få hjälp med detta innan sommaren är slut. Snart är det ju semestertider.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.