Mer målning

Den färdiga delen av gräsmattan.


Efter att ha vilat ett tag efter allt arbete med gräsmattan tog vi tag i lite målning härom dagen. Vi hyrde oss en sky-lift igen och gav oss på gaveln mot Polstjärnegatan.


Dagen inleddes med lite problem. Kunden som hyrt sky-liften innan oss hade inte stoppat undan stickkontakten ordentligt så när vi tog fram den för att koppla in maskinen insåg vi att kontakten var snyggt nedslipad och inte skulle gå att koppla in över huvudtaget. Efter ett kort samtal med LE Maskin kom de ut och bytte kontakten på plats.


Målningen i full gång.


Det var fint väder denna dag. Först fram emot lunch började det blåsa och det svajade bra uppe i korgen. Parallellt med gaveln passade vi på att måla i carporten också. Våra vänner getingarna, som flyttat in med hem och allt på garagets framsida förhindrade mer arbete på garaget. Nu har Anticimex varit förbi två gånger, så nu är vi förhoppningsvis av med snyltgästerna.


Vi hann med att måla nästan allt vad som återstod av östra gaveln innan det var dags att lämna igen sky-liften. Nu blir nästa steg en byggnadsställning för de återstående ytorna.


Dagens resultat på gaveln.


Gräsmattan då? Jo, vi njuter av den del som är klar. Vi vattnar en del, läser väderprognoser som aldrig förr och har fyllt sandlådan med sand. Det som följer härnäst är nästa etapp av soldäcket.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.