Vi är hemma

Nu har vi bott i vårt nya hem i två dygn. Det är mycket att stå i, men emellanåt stannar vi upp och bara njuter av tillvaron. Det är en fantastisk känsla att få flytta in.


Myresjöhus har kontaktat oss idag och frågat hur vi har det. Vi svarade att vi har det toppen.


PEAB har tittat förbi och förberett lite inför morgondagens städning av tomten. Det har tinat bort ordentligt med snö så det kommer nog inte att behövas så många tillfällen. PEAB bad oss också se över ifall något av det överblivna byggmaterialet var av intresse. Efter en stunds bärande har vi försett oss med det vi tror oss komma att behöva under sommaren.


Nu när vi flyttat in konstaterar vi att vårt hus verkligen är som vi ville ha det. Rummen passar oss perfekt, och det är ju inte så konstigt när huset är byggt just för oss. Ser vi tillbaka på den långa tid som vi tog på oss med skisser och funderingar kring planlösning, placering av uttag, inbyggd belysning så var det klart värt ansträngningen och den extra väntan på huset som följde. Även om det var en utmaning att tänka efter före, är vi nöjda med resultatet.


I skrivande stund håller vi på att köra in bastuaggregatet så att vi blir av med lukten av nytt. Kanske blir det premiärtur innan påsk. Vi får se.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.