Villavisning på gång

Innan allhelgonahelgen bjöd vi in vår försäljare och byggledare från Myresjöhus på en fika i vårt nya hem. Vi har snart bott här i etthalvår och det doftar fortfarande fräscht av virke när man kommer in. Vi visade förstås vad som hänt sedan sist och berättade lite om våra kommande planer.


Tillsammans bestämde vi också att vårt hus blir platsen för nästa villavisning som Myresjöhus kommer att hålla senare i november. Det ger oss en lagom drivkraft att komma mer i ordning och fixa de småprojekt som fått ta paus under en period nu.


Vi har också börjat bygga vindskyddet till carporten, så vi slipper drivor av snö under vintern. Allt oljnings- och målningsarbete fixar vi i garaget och sedan monterar vi reglarna mellan pelarna på husets nordsida. Det kommer att bli snyggt.


Projektet med soldäcket stannade av när vi fick nya idéer om hur det skulle kunna byggas, med en större balkong från master bedroom på övre plan. Detta kräver mer beräkningar, schyssta limträbalkar, bygglov och, förstås, en ambitiös budget. Vi får se var vi landar, men det blir inget mer arbete på soldäcket detta år.


Tills nästa gång.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.