Vinkyl, trädgård och några glädjande konstateranden

livingroom martin hejdesten mhdo inredningsfoto

Drygt 2,5 år senare bor vi fortfarande kvar i vårt Grönskär, precis lika nöjda som från första dagen som nyinflyttade.Vardagslunket har infunnit sig med vardagssysslor, trädgårdsarbete mm. Just trädgården har lyft huset rejält. Från att bara ha varit en kloss på platt jordmark till ett hus som står med all sin prakt omgiven av pergola, rabatter, bokhäck, trädäck och mycket mer. Tyvärr slog hösten till ganska snabbt så det blev tyvärr inga exteriörbilder.Vi byggde ju ett hus med mycket fönster för maximalt ljusinsläpp. Vi lever i Norden, ett ganska mörkt vinterklimat. Vi ville ha ljus för att få D-vitaminterapi. Dessvärre finns det inte mycket till väggar att hänga tavlor på då. Några har kommit upp, andra väntar på att hängas upp (snarare så att husägarna ska släppa ångesten av att sätta spik i väggarna).

kitchen martin hejdesten mhdo inredningsfoto

vinkyl martin hejdesten mhdo inredningsfoto

Under dessa 2,5 år har vi hunnit med två trettiotioårskalas och vi har fått ett nytillskott i familjen – vinkylen mQuvée WineCave från vinkylen.se. Denna stod långt upp önskelistan. Den sitter som en smäck intill våra vitvaror och levererar vältempererad dryck varje gång. Dessutom snygg, tyst och energisnål. Vi tackar Per på vinkylen.se för ypperlig service!Vi konstaterar också att vår idé med nerfällbara luckor vid köksförvaring av blender, kaffemaskin, brödrost mm var ett lyckat drag. Lättåtkomligt och snabbt gömsle. Och vi saknar inte överskåp det minsta då det ger än mer volym i vårt luftiga hus. Denna förvaring placerade vi i stället under vår köksö som vi själva byggde.I köksfönstret står ett miniträd med passande budskap på krukan "I det enkla bor det vackra" (Ernst Kirchsteiger). Man lever i en värld av oerhört mycket intryck att det faktiskt är skönt att komma hem där det är avskalat.

kitchen-window martin hejdesten mhdo inredningsfoto

I varje fönsternisch sitter det en 1W spotlight vilket ger behagligt ljus på kvällen. De ger så pass mycket ljus att man kan släcka ner övriga takspotlights helt och hållet. Visst är det underbart med LED?!Fler bilder på dessa och övriga rum med inredning kommer inom kort.Tills dess... må bäst i höstrusket!

dinnertable martin hejdesten mhdo inredningsfoto

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.