Husmontering

Nu har det snart gått en vecka sedan vårt hus levererades. Det kändes så overkligt på nåt sätt att det faktiskt äntligen kom ett hus som vi väntat på så länge och det ska bli så spännande att följa bygget fram till inflyttning i juni.Vi åkte ut till tomten runt 8.30 i onsdags och då hade de redan hunnit sätta upp ett par väggar så det gick undan. Det blåste en hel del men som tur var så kunde de få upp alla väggar trots vädret, annars hade de blivit tvungna att köra tillbaka resterande väggar till Myresjö vilket hade varit riktig tråkigt. Men allt flöt på och när alla väggar kommit på plats var det dags för korvgrillning som Stefan och Julia från Myresjöhus så fint fixat med.

IMG_2541

IMG_2544

IMG_2548

IMG_2550

IMG_2553

När jag åkte ut med barnen på eftermiddagen samma dag hade de fått upp de flesta av takstolarna också. Totalt var det 30 takstolar som skulle upp, vilket tydligen var väldigt många, så det tog visst lite längre tid än vid montering av ett hus utan vinklar.

IMG_2559

IMG_2561

I fredags var huset tätt och då var det givetvis dags för taklagsfest!! Vi åkte ut vid lunchtid och bjöd på smörgåstårta och kaffe och kaka, vilket vi hoppas och tror var uppskattat av de som jobbat med huset de senaste dagarna.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.