Möte med W&L

I fredags träffade vi inredningsfirman W&L för att gå igenom kakel, tapeter och färg på huset. Mötet var väldigt trevligt och bra, vi fick hjälp med hur färg fungerar i olika ljus, vad man ska tänka på med hur vitt uppfattas i olika miljöer. Fasaden kommer bli en läcker kombination av ljus fasad av liggande panel, med mörk stående panel vid entre dörren, som i sin tur är härligt grön.Sett från övre vänster:Stuprörsfärg och fönsterfärg vitDörrar för groventre och huvudentre.Grå mörk för entren.Ljus för resten av huset.  

Vidare gick vi in i huset, där vi valde tapet för vardagsrum och hall. Stående smal bård med ekgolvets färg inlagt. Mörk klinker platta som kommer att fortsätta i badrummet på nedre plan. Kommer bli kanon!!

Mastersovrummet får en härlig grön floratapet bakom sängen och grönljus tapet resten av väggar. (Elin är nöjd!)

Övre badrummet får lite mer organiska färger, tankar går till lyxig spa känsla och trätoner. Kul med lite annorlunda.

Gästrummet får en vacker medaljong flora genomgående. Lugn och skön att se på.Walters rum blir bara vitmålat från start. Där ska vi istället inreda med Wallies, tänk stora klistermärken på väggarna som man lätt kan byta ut när han blir äldre.Mycket nöjda så gick vi vidare till HTH där vi beslöt oss för att ändra färgen på diskbänken och köksön. Det blir en mer naturfärgad istället som kommer passa bättre ihop med luckor, väggar och golv. 589 textil brun heter den nya.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.