Jag vet jag vet..

... det har inte lagts upp bilder på över en månad, hur kommer det sig undrar ni?- Har byggarna strejkat?- Har huset brunnit upp?- Har det visat sig att huset är fullt av mögel?


Varken något av dessa orsaker är det, utan det som hänt är nog samma som för många som bygger hus, man får helt enkelt inte riktigt tiden att räcka till. Senaste veckorna har det varit fullt upp med att göra det sista inför slutbesiktningen och fixa allt annat inför slutdagen.


Vi hade kontrollbesiktning onsdagen 22/6 precis inför midsommar som Myresjöhus som var vårat mål när vi skrev under husköpet. Bygget låg egentligen 2 veckor efter i tidsplanen vilket tydligen är vanligt men de proffsiga hantverkarna lyckades jobba igen detta precis innan slutdatumet. Vissa dagar var det upp till 10 personer som jobbade på samma gång i huset...


En längre beskrivning av slutbesiktningen får blir en annan gång, sitter nu efter flera dagars uppackande och fixandes här hemma helt slut i soffan... Men här kommer några bilder på hur det såg ut i huset när vi flyttade in (ni får se bilder på ett möblerat hus lite senare)

Majas rum


Extra sovrum


Badrum uppe


Badrum uppe


Bastu (kanske är självklart men man vet ju aldrig) ;)


Majas rum

(igen)

Allrum uppe


Vardagsrum


Kontor


Trappan


Vy från entre

när man kommit in


Badrum nere


Vy från entre


Vy från entre


Entre


Vardagsrum


Kök


Kök


Kök


Utsidan (där kablarna hänger sitter det nu utebelysning)


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.