Snart är det sommar och poolen skall förberedas

OJ nu var det längesedan det skrevs något på bloggen! Men under all tid som gått är det fortfarande många som besöker bloggen och som kommenterar. Det är verkligen kul att så många finner bloggen intressant! Tack för alla kommentarer och även stort tack till alla de som bidrar till bloggen med sina egna tips och erfarenheter. Fortsätt gärna med det .... tips och ideer är alltid till nytta för andra som skall ge sig in i ett nytt bygg eller anläggnings äventyr.


Nu börjar sommaren närma sig och temperaturerna börjar bli mer behagliga. Det innebär också att temperaturen i poolen stiger. För en vecka sedan eller så mätte jag upp en yttemperatur på 19 grader i poolen. När det är så "varmt" i vattnet börjar algtillväxten gå igång. Därför var det igår tid att dra igång systemet några timmar för att saltklorinatorn skulle tillföra vattenmassorna lite klor. Efter bara ett par timmar så såg man en klar skillnad på vattnet som nu börjar klarna.


Vi får väl se hur länge det dröjer innan man drar igång värmen i poolen. Tidigare var min plan att dra igång allt till den 15e maj. Vi får se om det blir så eller ej.Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.