Badkarshjältarna.

Vid slutbesiktningen hade tyvärr inte badkaret hunnit komma, så vi fick hålla inne 15.000 kr vid sista lyftet. I övrigt var allt i sin ordning, precis som förväntat med dessa duktiga hantverkare som vi haft.Göran lovade att komma och installera badkaret så fort det hade levererats. På askonsdagskvällen anlände han och sonen Teng med det. Teng är sin fars trogne medhjälpare som håller på att jobba ihop till en moped.

20160323_173240

20160323_180522

De kämpade på men lyckades inte installera det helt, då det saknades rätt delar till avloppet. Men tro inte att det stoppade Göran. Hade han lovat oss ett fungerande badkar så hade han det. Här är en man som står vid sitt ord.Så på skärtorsdagseftermiddagen körde han in till Kristianstad efter jobbet. Inhandlade det som fattades och kom hem till oss på Vitemölla för att färdigställa installationen. Tusen tack Göran och Teng för att vi fick vårt fina badkar, så att vi kunde njuta av härliga och varma påskbad i skenet av levande ljus. Mysfaktor som heter duga.

20160323_211315

Vi njuter i fulla drag av vårt underbara hus och har snart packat upp allt. Dottern med familj var här under påskhelgen och svärsonen hjälpte oss bla med att koppla in den nya tv:n. Vår gamla tjock-tv överlevde ända fram till flytten. Vilken skillnad det är med att ha en platt och mycket större tv.Så livet har förändrats till det bättre. Nu bor vi på landet i en sprillande ny liten herrgård, har badkar istället för dusch och en större och välfungerande platt-tv.Återkommer med hemma hos reportage så snart de sista flyttlådorna är uppackad.19 av 105 återstår, så slutet närmar sig. Tills dess önskar jag er alla en skön och solig helg.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.