En gyllen höstresa till fabriken

image

Vilken härlig höstdag som mötte mig och Siri på vår morgonpromenad.  Lindarna på Regementsgatan skimrade i sina gyllene lövkronor.  En höststorm och de står kala. Det gäller att passa på att njuta så länge det varar.Och njuta av höstens alla färger det fick vi på vår biltur upp till Myresjö. Så vackert vårt skogslandskap är i sin höstskrud.

027

Väl uppe vid Myresjöhus fabrik vilade regnmolnen tungt över fabriksbyggnaderna. Men vad gjorde det. Vi var ju äntligen där.

028

Inne vid receptionen i kontosbyggnaden möttes vi av en välkomshälsning och vår guide Göran Wall. Vi blev incheckade och fick namnbrickor att sätta på oss.  Efter en givande pratstund ....

025

.....begav vi oss in till restaurangen där vi bjöds på lunch. Prinskorv med spenatstuvning, något som jag älskar.

029

Så var det då dags för fabriksbesöket. Vi fick ta på oss gula västar och byta till skor som förhindrade oss att få spik i foten.

006

I fabriken är det egentligen inte tillåtet att fotografera, men om vi bara fotograferade material med betäckning 183347 så var det helt ok. Det var nämligen materialet till vårt hus, så jag har bara fotograferat det som var vårt eget så att säga. Här ovan ser ni alltså en stolt blivande husägare stående vid virket till vårt hus tillsammans med Göran Wall.

011

Lite läkt och bräder till ytterpanelen och ..........

012

...... våra helt underbara fönster. Arbetet med huset sker på onsdag. På torsdag körs det ner till Vitemölla för att tidigt på fredagsmorgonen börja monteras upp. Vem tänker stiga upp tidigt den dagen?Ett stort tack till dig, Göran Wall för en mycket intressant och trevlig dag.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.