Inköpt belysning och drömmar i novembermörkret

I somras bestämde vi oss för att vi skulle ha en vanlig stallykta som utomhusbelysning vid entrédörren ut mot gatan. Av en händelse hittade jag senare den här lampan på en blogg. Föll för den direkt och då priset var väldigt lågt köpte jag den direkt på Jula.

422072

Eftersom det är på Vitemölla som vårt hus ligger, så kunde jag inte motstå att välja ....

badrumsbelysning_ikea_vitemolla

.... den här taklampan  till vår gästtoa och  ..........

2256609 (1)

......den här till tvättstugan. Varför just dessa? Jo, de heter Vitemölla och kommer från vår favoritleverantör IKEA, vilka alltid har humana priser.

Nu kommer vi till drömmarnas värld. Ett företag som har fantastiska hustillbehör är Byggfabriken.  Det är ett företag med flera butiker runt om i landet, bl.a. en i Malmö och tro det eller ej så har de en i Kivik vid Stora vägen inte alls långt ifrån vårt hus. Givetvis har de även näthandel. Byggfabriken har grejer för en nostalgiker det vill jag lova. Vad sägs om denna strömbrytare ..........

709-121_657c5a8c1f

.......eller detta vägguttag. Båda i vit bakelit.

771-111_f9e0ee60e7

Den här ringledningsknappen hade tagit sig väl ut vid vår ytterdörr och ........

770-201

...... den här ringklockan hängande i hallen hade inte varit helt fel det heller.Tyvärr kostar nostalgin på Byggfabriken och jag kan förstå varför. Det är hög kvalitet på allt och omsättningen är säkert inte så stor. Men drömma kan man.Jag har en väldigt snäll man som har låtit mina önskningar  bestämma mycket av våra val. Men de här sista valen vet jag inte om han tycker är befogade med tanke på ekonomin. Kanske skulle jag kunna motivera dem med att jag inte har något årskort till MFF: s hemmamatcher och istället får unna mig det här lilla extra till huset. Får se om jag gör ett försök.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.