Ljuspunkter

Just nu går vi runt och tittar på vitemöllebornas utebelysning, för att komma på vilken belysning som vi ska ha till vårt hus.Tror att vi gjort vårt val.. Det blir en svart stallampa ovanför ytterdörren mot gatan.

Ovanför groventren på gaveln och på varsin sida om det stora fönsterpartiet mot marknadsfältet kommer vi att ha enkla klotlampor. En sådan har vi redan på vår lillstuga, så det blir ganska enhetligt att ha samma. Att de är ganska billiga gör inte valet sämre.

En annan ljuspunkt som vi ser fram emot är att vår dotter och hennes familj kommer och är här ett tag. Vårt barnbarn Nike som är 6 år ser fram emot att bo granne med Sveriges största marknad. Hoppas bara att sommaren återvänder. Det är rena höstvädret för närvarande. Kraftig blåst, regnskurar och kallt.Förra veckan var vår son Oscar här några dagar tillsammans med dottern Amanda. Då var det riktigt varmt och solen sken dagarna i ända. Amanda passade på att sköta om våra blommor. Inte undra på att de mådde lika bra som vi i den behagliga sommarvärmen.

Barnbarn är underbart. De lyser verkligen upp livet för en.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.