Sloppisgänget! Vilka hjältar!

För ett par år sedan började en Sloppis här i Slottsstaden i Malmö. Det är en loppmarknad som ägde rum under lindarna längst Regementsgatan.  Initiativtagare till detta evenemang är det här trevliga gänget.

image

Så mycket idiellt arbete de har lagt ner, för att det skulle bli ett trevligt inslag i vår närmiljö under ett vår- och ett hösttillfälle. Vi är många som är dem djupt tacksamma för detta.

Själv har jag under tre tillfällen lyckat sälja saker för ca 6.000 kr. Saker som jag inte tänkt på att jag ägde och ännu mindre använt på länge.Vid vårens Sloppis satte jag upp ett anslag på vår port om att vår lägenhet var till salu. Det var väl mest en kul grej. Någon större förhoppning om att det skulle leda till en försäljning hade jag inte. Men döm om min förvåning. Imorgon skriver vi kontrakt med en jättetrevlig familj, som förälskade sig i vår lägenhet så fort de satte foten över tröskeln. Faktiskt samma känsla som vi hade för 12 år sedan.

I dag var det Grande finale på Sloppisen. Sloppisgänget bjöd på gratis tårta och kaffe. Vilket gäng! Riktiga hjältar enligt min mening. Är er så tacksamma.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.