Synad i sömmarna.

Idag har vi haft kontrollbesiktning av vårt hus. Det var  ingenjören Veronika Almholt å Gar-Bos vägnar, som synade huset in i minsta detalj. Varje liten prick på väggar, fönster, dörrar mm noterades och nästan allt märktes ut med en blå liten tejpbit, så att ingen skulle ta miste på var felet satt.

20160223_091341-1

Roger Nemeth som var ansvarig för måleriet var även på plats, precis som vår byggledare Romel Luburic från Myresjöhus, Hanna Wiberg från kommunen, vår kvalitetskontrollant Per Skog och så förstås Göran vår byggentreprenörer.

20160223_091246-1-1

Här kontrollerar Veronika fallet i badrummet, genom att helt enkelt spola ut vatten på golvet med duschen. Något badkar var ännu inte på plats, då det hade uppstått problem, eftersom det badkar som vi beställt inte kunde stå på ett golv med fall. Men det ska förhoppningsvis vara på plats till slutbesiktningen. Om inte får vi ändå huset gokänt så pass att vi kan flytta in som det är tänkt. Vi har ju möjlighet att duscha.

20160223_100503-1-1-1

Efter att allt hade synats inomhus var det utsidan som kom under luppen.  Samma noggrannhet  här som inne.

20160223_100905-2-1-1~2

Så trygga vi som byggherrar  känner oss med denna noggranna granskning. Inget fel undgick Veronika skarpa öga.

20160223_091458

Jo, ett arbete med tillhörande material synades inte. Det var vår köksinredning.  Eftersom vi hade valt att själva köpa vårt kök från IKEA och  våra båda kyl/frysar från Gränsbygdens köpcentra,  avsäger sig Myresjöhus sig ansvaret för detta. Men vi är så överlyckliga för vårt fina kök och skulle det visa sig vara något fel på arbetet så garanterar Göran oss att han rättar till det. Det enda som är kvar av arbetet är krönlisterna under väggskåpen som ska upp. Dem levererade vi idag till honom. Vad gäller materialet så har IKEA garanti på maskinerna och 1 års öppet köp på materialet.Vet inte hur många gånger jag har skrivet att vi är så lyckliga över vår lilla herrgård. Det här är en dröm som har gått i uppfyllelse. Tänk att man får ha det så här bra.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.