Nu händer det grejor

Det är tur att en av oss har möjlighet att komma ifrån sitt jobb. De sista dagarna har det varit många saker att fixa med huset. Vi har bestämt och beställt badkar till ovanvåningens badrum. Det blir ett svart och vitt badkar från Neptun.Till köket har vi beställt bänkskivan. Vi kommer att ha en svart, matt granitskiva på arbetsytorna och på köksön kommer vi  att ha ek. Stenskivan och vasken har vi beställt från den lokala leverantören EG Marmor och Granit. Vi trodde vi var på det klara med vilken vask vi skulle ha i köket, men i sista minuten gjorde vi modeller och provade oss fram. Tillslut föll valet på en vask som är 70 cm lång och 40 cm bred. Det känns stort, men i vårt gamla kök hade vi en liten vaskar, och vi saknade möjligheten att kunna sätta ner en hel plåt eller stora kastruller. Köket är stort och vi tror att det kan fungerar med en stor vask.

På ovanvåningen har de satt upp flera innerväggar, men eftersom det fortfarande ligger materiel överallt, så är det svårt att få en grepp om hur det kommer att bli. Väggarna i barnens rum och i blivande arbetsrummet är uppe. Ur väggarna sticker det massor av rör och sladdar.

Till höger syns barnens klädkammare.

Badrummet på ovanvåningen.

Arbetsrummet med ett stort fönster.

Yngsta dotterns rum

Äldsta dotterns rum.

Vi har fått en elektriker som tänker till kring våra val och kontaktar oss om det är något. Mannen har varit upp i huset och fått fatta beslut på ståendfot. Det känns bra med hantverkare som tänker till och frågar.Vårt nya fönster i badrummet har också kommit upp. Vi ville ha ett frostat fönster och nu är det på plats. Utanför kommer det att finnas ett trädäck som det bara är att kliva direkt ut på.

Det är bra med bilder hur staddar och rör går i väggar och tak. Vi har fått lära oss att nu drar man vattenrören i väggar och tak. Det gäller att vi inte borrar fel i framtiden. De grå rören är vatten.

Till vänster syns de grå rören i taket.

En härlig röra av sladdar.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.