Äntligen uppdateras bloggen!!

Efter att ha varit på semester har vi nu äntligen besökt vårat hus igen. Var där i måndags 23/6. Har hänt en hel del sedan sist. Det blir bara mer och mer spännande att komma dit och titta nu. Snart är det bara 2 månader kvar tills inflytt!!!


Här kommer nya bilder såklart.......


Badrummet nere har fått kakel på väggarna. Här ser man även fondväggen som sitter i duschen (kaklet är mörk brunt, ska ha samma på golvet). Först hade vi tänkt ha en fondvägg bakom toaletten men för det första kom toan på fel plats än vad vi hade planerat att ha den och där den sedan hamnade passade det inte att ha fondvägg bakom toan längre. Men det här känns riktligt bra.


Här ska den inkaklade spegeln sitta.


Kommit upp väv som är målad vit i tvättstugan. Golvet är förberett för klinker (Danne valt, svart/vit schackrutigt).


Entrén. Alla väggar har blivit spacklade och slipade i hela huset. Innan tapeterna sätts upp, ska tydligen lister spikas dit.


Vårat sovrum, golvet är lagt. Är dock täckt med papp för att inte bli förstört. Här ser man ett prov av hur golvet ser ut. Mot väggen står även våra glasdörrar till garderoben.


I köket står leverans av bla köksutrustningen som tydligen ska sättas upp i nästa vecka. Här står även toaletter, braskamin (tyvärr var en del trasig vid leverans men en ny är redan beställd), innedörrar, mm.


Lucas sovrum. Även där är golvet lagt.

Våran kaklare Dennis jobbar för fullt med badrummet på övervåningen. Han ska börja kakla här i slutet av denna vecka.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.