Hustitt

Kunde idag komma in i huset och kolla. Nu har nästan alla innerväggar kommit upp och entretaket med stolparna (tyvärr glömde jag fotografera detta). Känns bra att de ligger i tid, verkar inte bli några förseningar som det ser ut nu. Ska bli spännande sedan när det kommer tapet och kakel på väggarna. Det som jag är mest nyfiken på är att se hur köket kommer att se ut.


Har nu fått leveransen av vitvaror som vi köpt av en annan kund från Myresjöhus, de hade tydligen fått en fel beställning eller nått så vi slog till när vi fick förfrågan om att köpa dessa. Alla vitvaror kanske inte är vad vi tänkt oss från början men de är ju lätta att byta ut om vi ångrar oss.


Pratade med snickaren idag om han kunde hjälpa oss att bygga altan vid entren och på baksidan. Vi får se vad han ger för pris och om han vill ta detta jobb. Vore skönt att ha det uppe då vi flyttar in eller strax efter.


Dagens husbilder:


Köket.Vardagsrummet tagit från där matbordet ska stå.Entrén.Badrummet på nedervåningen.Tvättstugan.Badrummet på övervåningen. I hörnet ska duschkabinen stå.Allrummet. Fönserbräderna är monterade. Valde de som var standard, marmor. Känns bra.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.