Takpannor och hängrännor

Var idag förbi huset, tyvärr var det ingen där denna vecka då jag ringde till våran snickare och frågade. Nästa vecka ska tydligen elektrikern börja. Tyvärr har vi inte fått prisuppgifter på de extra tillvalen vi ville ha från elektrikern, hoppas vi får de snart.


Nu hade takpannorna kommit upp och en del hängrännor. Även entrétaket till groventrén.


Var så fint på tomten. Massor med vitsippor och andra blommor mitt emellan alla jordhögar mm. Bilder kommer en annan dag.


Måste beklaga mig lite också. Våran KA lyser med sin frånvaro. Ringde till honom i torsd. förra veckan och lämnade ett meddelande till hans fru att han skulle ringa upp, tror ni han gjorde det, nej icke. Så jag ringde igen på fredagen. Han sa då att han inte fått mitt meddelande (är hans fru lika förvirrad eller??!!) Trodde att han redan varit och inspekterat stommarna då han sa att han skulle göra det ca 1 v efter huslev. Men det hade han inte gjort och sa att han borde göra det som idag må. Jag sa då att han måste ringa och kontrollera att någon är i huset då. Han frågade om inte jag hade någon nyckel, men det har vi ju inte. Bad honom höra av sig om han skulle dit för det vore kul att följa med. Men inte har han ringt idag, utan jag ringde ju själv snickaren för att jag ville dit. Jag blir så matt på honom....hoppas han skärper sig snart.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.