Livet i ett Myresjöhus

Hej!Har inte skrivit på länge, igen, jag vet. Flytt och ett litet sjukhusbesök på det är bortförklaringen. Men vi har i alla fall äntligen kommit in i huset,

FANTASTISKT!

Vi är så nöjda med hur allt blev och går runt och njuter. Något som blev fantastiskt mycket bättre än väntat är ljusinsläppet på entreplan. Vi har ju stora fönster (från golvet) i köket och i och med att fönstren från start är stora även i vardagsrumsdelen blir ljuset enormt. Vi är så glada så!

Vår entre som numera har en trappa också =)

Vinkeln vi valde att bygga till och fönstren som vi bytte till stora. Man ser även att vi valde blandad liggande och stående panel.

Vår knasiga hall (och grejerna ni ser på golvet i bakgrunden är numera borta)!

Badrummet på nedre plan. Här håller vi, byggledaren och rörläggaren dock på att titta på ritningarna igen då toalettstolen enligt vad vi kan se på ritningen sitter ca 8 cm fel, något som medföljer att det blir

oerhört

tajt mellan toalettsits och duschvägg. Men vi kommer nog fram till en lösning, oklart vad än.. Å naturligtvis väldigt trist att allt inte bara är kanon. Älskar denna toalett i övrigt och det funkar, men den är inte som den skulle varit..

Vi välkomnades in med blombud från myresjöhus, tackar!Nej, nu ska vi ta fredagsmys i vårt fina hem! Ha en trevlig helg! Det ska vi ha och försöka samla ihop så mycket fakta vi bara kan om tomtanläggning och grejer. =)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.