Badkar

Tanken är att vi ska köpa badkaret själva, vi valde bort det från Myresjöhus redan från start. Har kollat runt en del men inte kunnat bestamma exakt vad vi ska ha. När vi fick besked om att det krävdes en extra varmvattenberedare för att ...

Tanken är att vi ska köpa badkaretälva, vi valde bort det från Myresjöhus redan från start. Har kollat runt en del men inte kunnat bestamma exakt vad vi ska ha. När vi fick besked om att det krävdes en extra varmvattenberedare för att få ha ett dubbelbadkar, så beslutade vi oss för ett enkelbadkar. MEN, nu har jag hittat en variant av dubbelbadkar fast som bara kräver minimum 158 liter. Det kanske kan vara något. Badkaret finns på Importlagret. ör. Någon som har erfarenhet från Importlagret?


En dröm hade varit att ha inkaklat badkar. Har sett många sådana i tidningar den senaste tiden. Frågan är - hur smidigt är det? Om badkaret skulle gå sönder, vad gör man da? Hur lätt är det att städa ordentligt under badkaret? Som sagt, mycket snyggt men det praktiska har vi inte riktigt klarhet i... En annan dröm har alltid varit ett hörnbadkar. Men men, alla drömmar kan ju inte uppfyllas. :-)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.