Ett hus på riktigt!!

Jaaa!! Nu ser huset ut som ett hus! :o) Byggställningarna är borta och putsfolket har jobbat på bra, så det tar äntligen form av ett Kornetthus! Har bilder som kommer - min dator lade av, tydligen hårddisken som har raderat allt som fanns och det är lite omständigare att ladda upp bilderna på denna dator. Men som sagt, bilder kommer så snart det finns mer tid. =)


Så vad har hänt sedan sist i huset?


*Byggställningarna är borta.


*Putskillarna har kommit långt med underarbetet.


*Elektrikerna har fått en massa gjort.


*Snickarna jobbar på med sitt.


Våra val?


*Färg:


Har kollat vit färg till innerväggarna. Vi är allergiska mot gultonigt och då fick vi rådet att välja standardvit. Är det ett bra råd? Förut har vi haft med en svag grå brytning, men nu lutar det åt att det blir mer ren vit. Kritvit avråddes vi starkt ifrån. Har vänner som har detta, men alla andra vi pratar med avråder från det. Någon mer med erfarenhet?


*Tapet:


Lade ner planerna på den lila tapeten med blommorna till hallen. Den var inte lika fin andra gången. Fortfarande något speciellt (MYCKET finare i verkligheten än på våra bilder) med den, men nej det får bli något annat.


Har hittat ett par som vi väljer mella till sovrummet. Midbec - Inspire har fina med lite grövre randig struktur. Lutar åt en enfärgad åt det svarta hållet. Finns olika. Någon svart/silvrig. Vi får fundera lite till. Hittade en turkoseliknande som kan vara fin till entrén. Den får vi fundera mer på...


Idag var tanken att vi skulle vara vid huset tidigt och fylla släp med skräp som skulle till tippen. Vad händer? Jo, T går och får någon variant av ryggskott. Stackaren. Imorgon blir det en heldag vid huset (efter dressyrtävling på morgonen). Städning på schemat. Håller tummarna för varmt och soligt!!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.