Fortfarande inga bilder.

Trodde jag skulle kunna få över bilderna från kameran, men så länge min dator inte fungerar så har jag problem. Tyvärr. Kanske får ta halvtaskiga med mobilen så länge.


Arbetet går i alla fall framåt vid huset. Elektrikerna har gjort en väldans jobb. Kablar, rör och sladdar överallt. Känner oss väldigt trygga med våra två elektriker. Litar på dem till 100%.


Snickerimässigt så har vi numera ett badrum på övervåningen. I alla fall har det formen av ett rum. Enligt planen ska målaren börja med sitt jobb vecka 18, så den kommande veckan bör det hända en hel del. Ska bli spännande att se.


På utsidan går det också framåt. Putskillarna har lagt ett lager och på håll ser huset superfint ut! Det kommer bli toppen när det är färdigputsat och vi har målat träbitarna. Känner på oss att det kommer bli tjusigt!


Själva fortsätter vi städa tomten. Skönt att vara där ute i det fina vädret och plocka. Just nu när solen gassar så längtar vi om möjligt ännu mera efter vår altan och att bo i huset. Ett par månader kvar i lägenhet, sen så!! Vilken lycka!!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.