Snickeri snickera

Har varit förbi huset och kikat in genom fönstrena. Det rullar på. Snart snart snart måste det vara dags för målarna. I fredags när jag träffade den ena snickaren trodde han att de behövde denna vecka också. Kan nog stämma.


Vi har numera på bottenplan en tvättstuga, en hall, litet badrum, sovrum. entré. hål till trappa och början på bardisk. :) Blir ju ett helt annat hus när väggarna kommer upp. Men det är rysligt vad smått allt ser ut innan det är klart. Känns skönt att veta att vi faktiskt ska få plats med en säng i sovrummet och en dusch i det lilla badrummet - innan det är färdigt är det lätt att tycka att rummen ser väldigt små ut.


Övre plan är så gott som klart sedan tidigare. Där blev väggarna klara förra veckan.


Nu är det dock dags för oss att ta det slutliga beslutet om tapet. Vi har kommit fram till att vi kör endast en tapetvägg i sovrummet där nere. Fondtapet i entrén väntar vi med och likaså i eventuella andra rum. Vi får helt enkelt bo in oss först i och med att vi är osäkra på vilka tapeter vi vill ha. Bättre att tapetsera senare då. Tycker vi. Lutar åt den silversvarta tapeten med randig struktur. Den lade jag kanske aldrig ut bild på? Väldigt fin iaf. :)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.