2 månader senare

Det har nu gått drygt 2 månader sedan vi flyttade in och det har varit hektiska månader. Första månaden efter inflyttningen gick all tid åt till att skruva hyllor och skåp, sätta upp gardiner och tavlor mm. Den senaste månaden har arbetet gått vidare utomhus. Mycket tid har gått åt till att måla huset (vi har i dagsläget kommit ungefär halvvägs). Men vi har även lagt en hel del tid till att få tomten i ordning. Först körde vi över hela tomten med jordfräs, sedan anlitade vi en grävare för att jämna till hela tomten och fylla på med ett tunt lager matjord. Efter det planade vi själva till jorden och sådde gräs och planterade träd och buskar. När grävaren ändå var här så bad vi honom gräva hål för träden och buskarna vilket gjorde att vi sparade en hel del tid.

De senaste två veckorna har min far och mor varit här och hjälpt till med balkong-, altanbygge och barnpassning. Vi har jobbat från tidig morgon till sen kväll nästan varenda dag och i fredags blev så äntligen både balkongen och altanen klar. Det känns som ett riktigt lyft för hela huset! Otroligt skönt att ha både balkong och altan.

Här är två bilder som visar resultatet av de senaste månadernas jobb. Först en bild på balkongen med utgång från vårt sovrum.

Här är en bild på altanen.

Avslutningsvis ett par bilder som är tagna inne i huset. Det man ser är vardagsrummet på bottenvåningen, vårt hobbybord på övervåningen samt en bild från vårt sovrum.

   


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.