Vad kostar en HTH garderob?

För att få till en hel garderobsvägg i gästrummet så bestämde vi oss för att beställa en till garderob från HTH. Ok, hur svårt kan det vara tänkte vi. Julhelger och så, men affärer har ju öppet ändå och det finns ju telefon och internet.

Mitt första försök var HTH webshop; en 50-garderob inklusiver 5 hyllor för ca 900 kr – perfekt! Ända fram till sista klicket för då tillkom en leverenskostnad på nästan 800 kr.

Ok, då kontaktar jag HTH butiken och hämtar garderoben istället. MEN, vad kostar samma garderob om vi vill hämta den hos HTH i Linköping – jo, 2400 kr! Är det rimligt? Det tyckte den otrevliga kvinnan på HTH och bara sa att väljer man kvalite så kostar det.

Så det var bara att gå tillbaka till webshoppen och försöka maxa antal delar i leverensen för leverenskostnaden på 800 kr (kommer man över en viss viktgräns så ökade leveranskostnaden med ytterligare 800 kr). Till slut fick vi ihop garderoben + 8 st trådbackar till våra andra 60-garderober så det blev ju ganska bra.

Om vi behöver mer inredning till de andra garderober lär det bli att leta på annat håll. Det tråkiga är att de är så otrevliga och ovilliga att hjälpa till på HTH i Linköping (har samma erfarenhet från tidigare). Under mina försök att beställa ringde jag också HTH i Jönköping (eftersom ingen svarade i Linköping) och där hade dom en helt annan inställning och vilja att hjälpa till.

Så, ett råd till alla som bygger med Myresjöhus: fundera igenom alla garderober inklusive inredning så att ni kan beställa alltihop via Myresjöhus. Det blir billigare och enklare.

Till stora sovrummet blir det garderober från IKEA.

Gott Nytt År!


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.