Våran tomt!

419538759

Det där på andra sidan (gränsen) av tomten är Fredrik:-)

Det var kärlek vid första ögonkastet. Första gången jag var ute i skärgården i Kristinehamn var för 3,5 år sedan när jag var här på semester innan jag flyttade till Sverige. Min man bodde i Karlskoga men hans familj var här. Det var då vi tog båten ut och jag såg för första gången den vackra naturen, sjön, skog och strand. I mitten av Sverige. Kändes jättekonstigt för mig. Men jag blev förälskad.

4322569_orig

 

Två år efter det hörde vi att de sålde 24 st strandnära tomt och vi tog en - utan tvekan. Vi valde en hörn tomt som var över 2600 kvm stor bara 1 minut från sjön och stranden. Det var manga som var intresserade av just den tomten så vi är verkligen glada att vi var först vid kvarn! Tomten ligger perfekt för att ha sol på baksidan nästan hela dagen och det finns mycket träd och djur runt. Vi ångrar ingenting och längtar tills vi kan njuta ett kopp kaffe i kvällssol på terrassen :-)

9177685_orig

När vi köpte tomten trodde jag att vi inte skulle få plats med allt vi ville. Jag trodde att huset skulle ta all plats. Men efter bygglovet var inskickat började vi planera lite och insåg att det inte alls var så farligt.Vi vill behålla så mycket skogstomt som möjligt. Klart vi vill ha lite gräs men det ska kännas som en naturtomt (vilket även står i områdets beskrivning) I ena änden av tomten (mot sjön) blir det bastuhus. Ett litet hus på 15 kvm med vedeldad bastu och relaxrum med stora fönster. Till höger om bastuhuset (bakom huset) ska jag ha trädgård. Jag har alltid drömt om en stor trädgård med körsbär träd, mycket bär och grönsaker.Vid entrén ska vi ha ett litet trädäck för att njuta av morgonsolen och på baksidan ska det vara all-in med stort trädäck, möbler, grill, solstolar och badtunna. Badtunnan blir vedeldad (såklart) och den kan verkligen vara det jag längtar efter mest av allt. Till vänster om huset ska vi ha en dubbel-carport med förråd.Vi planerar även ett litet hus till där vi vill ha gym för mig och musik-studio för min man. Vi måste bara hitta den mest lämpliga platsen för det.

249966965

1450704849

mer på www.destinationdreamhouse.se

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.