8.

Blev inget inlägg häromdagen för servern slutade svara...Vi har gjort en ändring i planen för vårt sovrum. Det kommer nu att vara matchande rullgardiner i alla tre fönster och väggarna målas rosa (utom den väggen med heltäckande Lumiparti, den är ju vit) i nyans "romans" från Alcro.

 (bild från alcros hemsida)Den är inte särskilt utmärkande rosa i verkligheten, hyfsat neutral (sa sambon) men jag är ändå helnöjd för det är ju fortfarande rosa!I övrigt handlar detta inlägg om entrén.Golv blir ekparkett precis som resten av huset, förutom där det är klinker. Vi har valt klinker "Kaledio Grigio" hos Megakakel (som för övrigt har VÄRLDENS bästa service och Roger som jobbar där, har det mest fantastiska öga för färg jag nånsin erfarit!!). Jag kan varmt rekommendera en tripp till den butiken. Vi fick en riktigt bra rabatt också, vilket såklart inte skadar...

(bild tagen från google)Väggarna tänkte vi skulle målas i samma färg som fönster och lister, "tonad vit" tänkte vi. Vi gillar när det är samma nyans av vitt. En vägg ska dock få bli fondvägg. Det kommer då att bli ur Cole & Sons kollektion "The Historic Royal Palaces". En fantastisk tapet som vi båda föll för direkt när vi såg den! Vid denna vägg tror vi att vi kommer vilja ha ett avlastningsbord, typ Sundborn från Mio. Men det vet man ju mer om när man flyttat in.

(bild från google)Vi kommer att ordna en garderobsvägg direkt till vänster när man kommer in, i smygen, (där för övrigt våran golvvärmefördelare är inbyggd i väggen numera).Spots i båda fönstren och i taket är tanken.Trappa valde vi ur standardsortimentet (från Snickarlaget). Har sett denna trappa i verkligheten också när vi var på husvisning av ett Kungshamn, är väldigt nöjd med detta val! Trappan högst upp till höger har vi valt, och så vita sättsteg

(bilden är ett skärmklipp taget med min telefon från Myresjöhus tillvalskatalog)Under trappan är det ett förråd/klädkammare.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.