Brevlådor

Oj, hej nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här! Egentligen har jag inte så mycket att säga, det har varit lugnt och skönt sedan det tekniska samrådet. Vi väntar tråkigt nog fortfarande på att handlingar gällande Gar-bo försäkring och fuktmätning ska komma oss tillhanda så att kommunen kan utfärda ett startbesked till oss, men den som väntar på något gott! Vi har också en lyktstolpe på tomten som ska flyttas innan vi har möjlighet att göra en infart till tomten, säljaren som också ska ansvara för flytten är då inte någon speedy Gonzales ska ni veta. Så nu har jag gått lite bananas där. Det går dock ingen nöd på oss! Vi håller på att tokrenovera vår lägenhet och är precis i slutskedet, så vi håller oss härligt sysselsatta om dagarna. Men nu till något sjukt mycket roligare: heminredning!

20170721_002414

Alla som känner mig vet att jag är en riktigt dryg detaljnörd, allt ska ha en känsla från fingertoppen. Garden glory heter det här underbara märket som gör vackra trädgårdstillbehör. Önskar jag var vågad nog att köpa den gammelrosa slangen 😍 men vi håller oss till vitt så det smälter in i fasaden ändå! Något som har slagit mig är dock det här med brevlåda, hur mycket jag än letar så fastnar jag inte helt 100 för någon modell, någon som sitter på bra tips?

20170723_153932

20170723_153912

Det finns riktigt vassa brevlådor/postlådor för moderna hus men utbudet är inte alls lika kul för den mer klassiska stilen. Kopbrevlada.se har ett stort utbud, de säljer nästan alla brevlådor ovanför.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.