Bygglovshandlingar och Husportal

Husportalen

För precis en vecka sedan har vi fått ett eget inlogg i husportalen, det är en plats där Myresjöhus

(och Smålandsvillan)

samlar all information och handlingar gällande ens husbygge. Här får man tillgång till fasadritningar, planritningar och övriga bra att ha saker lite så att alla handlingar finns samlade digitalt. Här ser man vad som händer i sitt bygge och om det uppdaterad något kommer det ett mail med info.

Bygglovshandlingar

Och idag fick vi hem ett helt drös med papper på posten, det var våra handlingar till vår bygglovsansökan som Myresjöhus har satt ihop. Vad härligt att det är någon annan som sköter allting och tänker på vilka handlingar som behöver skickas in, det ingick även tydliga instruktioner för vart alla handlingar skulle skickas :DTråkigt däremot när vi kollade igenom handlingarna upptäckte jag att braskaminen hade missats i ritningen och spröjsen på huset var felaktiga så vi fick be Myresjöhus att korrigera det. Vi väntar tålmodigt på nya handlingar innan dom åker iväg till kommunen.

2017-04-26-08-43-33

Nästa steg

Imorgon har vi digitalt möte med HTH för att få köket och tvättstugan uppritad. Jag undrar lite vad det är vi ska göra och vilka val som kommer behövas göra. Just nu är jag inte supernöjd med hur vasken är placerad i köket, vill gärna ha den vid fönstret istället för under skåpet så det tänker jag ta upp så får vi se vad vi har för alternativ. Här kommer några fler underbara inspirationsbilder fast denna gång till tvättstugan

20170426_085437

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.