Första steget in i huset

I onsdags var jag förbi huset, jag hade bestämt möte med snickaren för att få höra lite om hur det går och vad som förväntas från vår sida.Han frågade om jag ville gå in i huset och kika, klart som tusan att jag ville det 😍 Här är nedre våningen

Vardagsrum nere, det man möts av direkt när man kommer in i huset (om man ignorera hallen då)

Om man tittar till vänster från ytterdörren. Från där jag står kommer ett badrum, bakom det blir köket och där altandörren är kommer det vara en matplats.

Till höger om vardagsrummet blir det ett sovrum. Gubben har blivit lovad att använda det som hans mancave.

Det här är till höger om ingången. Vägg i vägg med sovrummet. Tomrummet längst fram är placeringen för trappen med förråd under och längst bort är det en tvättstuga med groventre.

Och här är övre våningen:

När man kommer upp för trappen möts man av allrummet på övre våningen.

Till vänster om vardagsrummet. Närmast i bild är placeringen för master bathroom, längst ner till vänster i bild är det vår klädkammare och till höger om det masterbedroom.

Sist men inte minst så kommer det två sovrum till höger om trappen. Den öppna ytan är ett sovrum och det igenbyggda som kan skymtas till vänster är nästa sovrum. (Det lilla hålet med stegen är placeringen för en riktig trapp som blir något större 😅)

När utgävningen gjordes för det hemska markarbetet känndes huset jättestort. Sen kom plattan på plats som gjorde att huset känndes pyttelitet. Nu kan jag konstatera att det känns väldigt stort igen, precis som jag vill ha det 😃Det är dags igen att börja bli lite mer aktiv i husbygget, om ca 2 veckor har vi möte med elektrikern för att göra tillval. Vi ska ha lite utomhusbelysning, några spotlights och eventuellt belysning i fönstren.Vi ska också boka tid för att kika på kakel och klinkers som måste vara färdigt efter årsskiftet.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.