Höstsemester

Efter att ha läst i dagstidningarna om oxveckorna som vi nu är inne i har suget efter sol, semester, och sommar blivit extra stort. Gick därför igenom alla semesterbilder från vår höstresa till Tunisien (och började längta ännu mer...) och kom på att vi nog inte lagt ut några bilder än. Kommer därför några här...Barnen var i vattnet mellan kl. 9 och 17 varje dag, med paus för lunch. Att ha bra barnpoolar visade sig vara bättre för vattenvanan än en simskolekurs (dock liiite dyrare).Här är utsikten från restaurangen över det största poolområdet. Därutöver fanns det ett par pooler till som inte syns på bild. Längst bort i bakgrunden ligger stranden och havet.Att åka i mitten av september visade sig vara en "hit"! Det var otroligt lite folk, och framför allt barnfamiljer, ungdomar och andra grupper som kan "låta" mycket. Det var dock en överrepresentation av lugna stillsamma (och överviktiga) pensionärer som mest ägnade sin tid till att ligga på en solsäng. Så de stora poolerna hade vi ibland helt för oss själva! Underbart!2 supernöjda badbarn!Alvin tränar simtag.
Utöver att det i all-inclusive-priset ingick frukost, lunch och middag, fick vi även crepes, pizza, mackor varje eftermiddag, ifall vi skulle bli hungriga efter den enorma lunchbuffén som serverades. Konstigt nog så blev vi också alla hungriga. Nåja, i alla fall sugna. Vem kan motstå fantastiska crepes med chokladsås?!Middagarna åt vi för det mesta utomhus - det var fortfarande över 20 plusgrader ute.Här tillagas en av kvällens (14) huvudrätter; underbar tonfisk!Lucky man på strandenLucky Jr manSpillevinken TyraÄnnu en pool att njuta i - med fantastisk utsikt över medelhavet.Mor och son simmar.Tyra har fixat en solhatt (läs: kamerafodralet) så hon inte få solsting.
La FamiliaVattengympa.En del av det fantastiska efterrättsbordet (och ja, allt var inte så här nyttigt)... :-)


Att bara titta på semesterbilder räcker ju inte så långt för att klara dessa oxveckor, så nu har vi bokat in en liten weekend i Barcelona för att ha något härligt att se framemot!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.