Huset är på plats!

Idag klockan 07.00 påbörjades resningen av vårt hus. Lillkotten var lite seg i starten så vi var på plats vid 8. Vilket visade sig vara en alldeles perfekt tid! Här kommer ett bildregn från första gången vi var vid tomten vid 08.00. Imorgon kommer bilder från dagens andra besök, och sedan även det tredje! Vi har inte legat på latsidan , har redan målat med våra sex färgkulörer på husets två sidor för att se vilken det blir. Laddar upp nästa besöks bilder i inlägget här efter!

Första ytterväggen stod på plats när vi kom. Här är sonens rum och gästrummet.

Kotten var väldigt intresserad av vad som hände! "Titta, titta, titta,titta" sade han konstant.

Husets baksida med våra två sovrumsfönster, det långa fönstret över diskhon, glasdörren, stora fönstret och sonens fönster. Vi är väldigt nöjda med fönstersättningen!

Snabbt gick det! På den dryga timmen vi var där hade alla ytterväggar kommit på plats. Här ser ni fönstersättningen framifrån. Väldigt stor skillnad mot standardritningen.

Vi fick till och med ta en snabbtitt inne i huset när de hade stängt av kranen! Så häftig känsla så ni anar inte. Aldrig mer kommer man förhoppningsvis heller se sitt hus utan tak : )

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.