17 dagar kvar

Nu är det inte så många dagar kvar. Å det känns riktigt bra! Huset har en dragningskraft på oss. Vi åker förbi nästan dagligen. Bilder från förra veckan då vi var fönstertittare å fotade köket som här var under uppmontering.

IMG_3260

IMG_3259

IMG_3293

Vi pratar med snickaren, elektriker å plattsättare. Små, små detaljer som vi inte ens visste att det skulle beslutas om. Som när plattsättaren i veckan  ringde och undrade vad vi ville ha för slutfinish på kaklet. Latexfog eller stållist? Det fick bli stållist, på plattsättarens rekommendation.  Det var snyggt!

IMG_3297

Kaklet och klinket blev ju utbytt då alla våra val hade utgått! Nervöst eftersom vi bara sökte ersättningsplattor inom samma färgskala och prisklass. Men det blir bra!

IMG_3294

Lite saker har vi även kört dit till en lada mina föräldrar lånar oss till sådan förvaring, alla våra vintersaker som pulkor, skidor och spadar, Kims fyrhjuling och så vidare. Samtidigt som vi börjar med packningen här hemma i vårt tillfälliga boende.Det finns ju som sagt var väldigt mycket att fixa med vid huset. Städa upp sånt som blåst iväg från containrarna under vintern, fixa och dona på den del av tomten som kommer vara skogsområde. Det är ju där vi kan hänga i sommar utan att sabba nysådd gräsmatta osv. Bland annat så har vi hittat fina stenar som vi byggt en grillplats av, i botten använde vi oss av trasiga takpannor vi hittade vid huset.

IMG_3270

Sen så sent som idag, så blev vi med växthus. Ett riktigt budgetval, men vår förhoppning är att det åtminstone ska fylla sin funktion denna sommar så får vi se sen om växthus var något för oss.Men i år var det akut då vi lyckats odla upp 26 tomatplantor!! Så gröna fingrar trodde jag inte att jag hade!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.