Ca 100 dagar kvar

IMG_2858

Idag fick vi ett mail från Torgny (byggledaren) om när kontrollbesiktning och slutbesiktning blir. Än kan de bara meddela veckonummer å det är tilltänkt vecka 22 och 23 så typ 100 dagar kvar idag!!  Jag spenderat mycket tid i sängen den senaste veckan. Förra veckan skulle jag dra ut en tand som krånglade, det blev minst sagt struligt. Så igår gjorde jag en käkoperation och löste problemet. Men har fortfarande en fruktansvärd tandvärk.I alla fall så har vi diskuterat belysningen i huset, eventuella usb-kontakter, vilken lampa som vi funderar på att ha utomhus, vilken armatur vi ska ha i trappan och så även i fönstren. Varje fasadbelysning vi hittills vart överens om har tyvärr sålt slut och utgått ur sortimentet. Suck!!

IMG_2857

Nu har vi två kandidater som vi tror på och är planen att vi ska hinna köpa dessa, innan även de tar slut.Enhetligt, är min tanke. Nåt som är gemensamt i hela huset. En röd tråd. Det blir samma armatur utvändigt på samtliga platser runt kring fasaden. Den ska så långt det är möjligt vara i en färg som liknar fasaden så de smälter ihop. Hoppas att det borde blir bra.Samma tanke kring fönsterlamporna. Samma sort överallt. Nåt enkelt, snyggt å som passar plånboken.

IMG_2853

Lampan som ska hänga i trapphuset beställde vi i förrgår. Kändes lägligt när vi kunde köpa den till halva priset. Många bäckar små... allt kostar 💸Under dessa dagar fyllda med outhärdlig smärta i munnen googlar jag även runt efter fåtöljer till vår myshörna bredvid kaminen . Sen så letar vi efter rätt badkar också. Ser sommar med Ernst och funderar på trädgårdsfix och toklängtar till att huset ska bli inflyttningsklart.

AA6AFFE4-554B-42F8-8D9F-D513484305DC

Olika fåtöljer.... å så en bild på min trädgårdstanke på framsidan. En rund rabatt med ett vårdträd i mitten. Inspiration från Ernst 😊

IMG_2866

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.