Husritning, kök med mera

Hej, å hallå :)Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Husförsäljningen har tagit upp all min tid, dessutom har jag haft feber så jag har fått prioritera. I alla fall så kom våra husritningar i måndags. Vi var i det stora hela nöjda. Bara en detalj rörande sovrummet på bottenvåningen som vi vill ändra på. (Syns på bilden).

Så idag har jag skrivit på kontraktet på försäljningen av bostaden. Känns bra att ha det gjort! Vi har även bokat in en tid med hth för att rita köket. Det känns både lätt och svårt. Vi är så nöjda med vårt nuvarande kök. Det är väl bara storleken som är lite snävt tilltagen för en familj på sex personer. Mailade en bild på vårt kök till köksritaren samt lite information om typ hur vi vill ha det, för att hen ska vara förberedd.

Det finns roliga och bra grejer som vi funderar på att välja till. Tillexempel worktopid (en låda som när man drar ut den får en extra arbetsbänk. Där vill jag ha alla mina bakredskap). Och magicmoveid (lådor i överskåpens baksida, smart sätt att nyttja hela överskåpet). Å ett smart skafferi!

Nä, nu ska jag åka och hämta hem de små från förskolan och när de är hemma så tar vi helg!!Ha en trevlig helg!Kramar/ Josefin

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.