Norska displayer

Flyttpackar återigen. Om 14 dagar går flyttlasset till Berttjärn!!Hemma hos oss råder der bekanta kaoset som blir när man närmar sig en flytt. Flyttkartonger blandas med vardagsstöket som blir i en familj med många barn. Allt blir så rörigt. Saker som brukar finnas undanställda dyker upp på udda platser, på väg till nya mål, i flyttlådor, sopsäckar eller andra högar för att skänkas/ säljas. Men ändå är det roligt. Det vi så länge väntat på närmar sig. Vi åker till huset, planterar blommor, fixar med små rabatter. Pratar med grannen om att vi måste få plats för att sätta upp vår brevlåda. Det är hög tid att köpa de saker som vi planerat. Imorgon åker vi och köper köksbord och stolar, samt säljer lite gamla möbler som inte kommer att få följa med in i vårt nya hem.

IMG_3327

Vitvarorna kom igår och nu så har de kommit på sina rätta platser. Badrum och toaletten har fått sina saker monterade. Något vi höjde på ögonbrynen över var displayerna på tvättmaskin och torktumlare, de är på Norska! Frågor på det - JA! Varför, var de med Svenska displayer dyrare eller slut på lagret? Märkligt ändå..

IMG_3330

Allt börjar ju komma på in plats. Men var är kaminen? att monteringen av den inte ännu är påbörjad gör mig stressad. På tisdag är det kontrollbesiktning. Å denna vecka är det kortvecka. Dessutom är bergvärmepumpen inte inkopplad ännu. lite lösa trådar. tja, det ska väl kanske vara spännande ända in i det sista.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.