Långsamt men säkert

Nu är sommaren slut för min del och jag sitter igen på jobbet. Husbygget är långt ifrån slut och vi har insett att det få ta tid om vi vill göra det bra. Men det har hänt en del under sommaren. Grävaren har varit på plats och gjort snyggt utanför huset och uppfarten till garaget och carport. Det kommer nog vara så ett tag framöver tills vi har bestämt oss hur trädgården ska vara. Än så länge är det insidan som ska fixas. Och det gör vi på många ställen. Det målas, tapetseras, fixas kök och badrummet. Taket i Henriks hifi-rum har jag målat i grått (25% svart) och det blev riktig snygg till de mörka tapeterna. Han ville inte ha ett vitt tak då det reflektera ljus på bioduken.Entren är också färdig tapetserat med en vit-svart tapet. Fick många lustiga kommentarer om tapeten. Men jag gillar mönster, så då passade jag på att ha mönster när jag äntligen får välja själv!

Design by Arne Jacobsen i hallen. Boråstapeter

Första gästrummet är också tapetserat med en ljusrosa tapet från IKEAs designkollektion "Bråkig". Samma tapet i grå kommer vara i andra gästrummet. Vi har även börjat att sätta Fibo-Trespo badrumsskivor, och jag är väldigt nöjd med resultatet så här långt. Det blir snyggt och ser precis ut som kalkat, men utan fogar som kan bli äckliga. Det gillar jag!

Det jobbas för fullt på alla ställen

Köket är nästan färdig installerat. Det återstår hål i bänkskivan för häll och diskho och lite till. Sedan kan elektrikern och VVS-montören fixa resten.

Bänkskivan på plats

Vi har hunnit mycket den här sommaren, men det är mycket som återstår. Så vi får fortsätta steg för steg och hoppas att vi kan flytta in om någon månad (eller två).

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.