Slutet i sikte

Nu har vi jobbat i nästan ett år på huset. Vi började med sprängningen i slutet av Oktober förra året. Mycket har hänt sedan dess och nu äntligen vet vi när vi får flytta in. Vi har nämligen slutbesiktning den 13 November och har sagt upp lägenheten till den 1 December. Det känns jätteroligt att det är snart klart, även om det är del kvar att göra.

Selma framför morgonsolbalkongen

Äntligen får Selma leka på balkongen.

Vi har haft så fint väder i helgen, så att Henrik och hans bror kunde fortsätta med balkongerna. Första balkongen är klart med trall och räcke och andra balkongen är nästan färdig. Och nu är trallen slut och det fattas 10 fattiga plankor. Så vi får skynda och köpa de sista löpmeterna (träkomposittrall mörkbrun från scandinavianplank.se). Idag ska vi dessutom beställa räcke även för balkong nummer två (vi beställer aluminiumräcke från rackesbutiken.se). Vi hoppas på en helg till med fint väder!

Utejobb i solsken

Jag har jobbat mest inomhus med tvättstugan. Sätta upp väv, grundmåla och täckmåla två gånger, det tar sin tid. Men nu är även tvättstugan struken från todo-listan. Då återstår "bara" verkstan och toan nere och så massor med småsaker. Vi har alltså att göra fram till den 13 November.

Tvättstuga i vitt och svart

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.