Ute i naturen

Sista helgen var riktig fin och vi passade på att vårstäda garaget, bygga upp utemöblerna och njuta av vädret ute i naturen. Det blev två dagar i rad med korvgrillning, strand och klippor. Våren är verkligen det bästa årstid vid Västkusten. Det går bra att vara ute och njuter av naturen och samtidigt slippa alla turister. Fram till maj är havet, sanden och klipporna våra.Vi har haft kvar en del byggmaterial i garaget. Igår tog vi äntligen tag i det och la ut allt till en billig peng på en Facebook Köp och Sälj sida och inom några minuter var allt borta. Helt otroligt vad fort det gick. En del hämtades igår kväll, en del i morse och resten blir vi av med senare på dagen. Så skönt att äntligen kunna bruka garaget. Jag undrar egentligen bara varför vi har väntat så länge på detta...

Jag köpte redan förra sommaren bord och stolar från Ikeas Falster serie. Nu äntligen fick jag packa upp allt och bygga upp. Och jag tycker det blev jättefin och passar både till trallen och räcket. På "lilla" balkongen har vi ett bord för upp till 6 personer och på "stora balkongen" har vi ställt upp två bord för upp till 10 personer. Vi får komplettera med lite stolar. Men annars blir det bra. Jag tycker speciellt om att ha flera bord, så kan vi vara flexibel med bordstorlek beroende på hur många gäster kommer.

Jag passade även på att ta en morgonrunda både på lördag och söndag. Det går så lätt att springa om man springer här. Härligt med vår i luften och verkligen hög tid att komma i form igen.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.