Tvätt/groventré

I vår standard tvätt/groventré ingår det en viss uppsättning med HTH-skåp. Den lösningen är verkligen inte mycket att hurra för, därför ritade vi till ett högskåp och något längre skiva. När vi fick offerten på runt 11000kr inkl. montering var det bara att konstatera att vi behövde lösa tvättstugan själva. Vi anser det är väldigt mycket pengar för ett högskåp, ett underskåp på 50 cm med en liten diskho och en laminatskiva på ca 2 meter. >_<Vi var därför och besökte det stora blågula varuhuset och planerade tvättstuga lösning.Vi vill ha en funktionell tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter, någonstans där vi kan källsortera och även möjlighet att byta blöja på.Som vanligt kommer Myresjö fortfarande utföra grundarbetet samt installera tvättmaskin/torktumlare men själva förvaringen kommer vi nog utföra själva. Nedan har ni två tvättstuga lösningarDenna lösning är från HTH, högskåpet har viss städutrustning men har lite svårt att se vad som ingår i denna utföranden. Står något om giftskåp...

Så här ser vår ritning ut från IKEA, det gulmarkerade skåpet utgör värmepannan NIBE.Som ni ser så har vi tryckt in så många överskåp samt underskåp som möjligt. ^_^Samtliga överskåp har måtten 80 cm i höjd och 60 cm samt 40 cm i bred. Underskåpen har utdragbara lådor varav en av lådorna tänkte vi ha en udragbar strykbräda. Alla luckorna/lådfronter är släta och vitlackade, heter Veddinge. Enligt kalkylen vi fick från byggprogrammet skulle denna lösning hamna på ca. 11 000 kr exkl. blandare och arbetskostnad.

Jag gillar att diskbänken är djup med stor "stänkyta", vi som har småbarn och som jobbar med barn vet hur de kan se ut efter en hel dag ute!På andra sidan väggen har vi förstärkt med spånskiva, där tänkte vi montera upp hyllor för källsortering mm.

Denna lösning är inte så pjåkigt men vi kommer dock inte kunna ha så djupa hyllor då spelrummet inte är så mycket.

Just denna lösning hittade jag här och passar till vanliga IKEA stommar för mer info finns på hemsidan.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.