Badrumstankar

Igår var jag ledig från jobbet och började därmed långhelgen, vi passade då på att göra lite ärenden som att åka och kolla på olika husval. YAY, det hör ju inte till ovanligheten eller haha. (Det är typ det enda vi gör nu förtiden.)Svängde förbi den stora blågula varuhuset för att spana på tvättstugalösning (får visa hur det blev i ett annat inlägg när vi har byggt upp med programmet.) men slutade med att vi också spanade på badrumslösningar.Nu var det väldigt längesen jag kollade på badrum på Ikea, tyckte inte de hade så många roliga lösningar för några år sedan men måste säga att jag blev glatt överraskad igår.Vi har 3 badrum att inreda, 2 badrum är standard i vår husmodell från början, vi valde att ha ett eget vuxen badrum (jättelyxigt och jättedyrt!) men det kommer definitivt vara värt det känner vi.Kostnadförslag som vi har fått från Vedum badrumslösning kostar alldeles för mycket och då får vi inte så som vi vill ha det heller. Med andra ord, mycket pengar för ok-känsla = dålig affär.Vi har därför funderat på olika lösningar för att hålla kostnaderna nere men ändå få det snyggt och enhetlig!Vi kommer fortfarande be Myresjö bygga grunden i badrummen, dvs fuktspärra, kakla/sätta klinkers, golvvärme mm. De kommer också få montera vägghängda toaletter (tillval) och duschblandare/takduschar men kommodlösningar kommer vi nog göra själva.I det lilla badrummet på entréplan ville jag först ha en liknande lösning som jag fann i Allt i hemmets badrumsspecial med en Carrara marmorplatta med en liggande handfat samt kommodlösning genom att ha Ikea metodstommar som förvaring. Jättesnyggt helt i min stil! Tror dock att denna lösning kommer att kosta en hel del då bara Carrara marmorplattan skulle ligga runt 5000 kr.....Gaaah!

Hittade då till min förtjusning denna kommod Godmorgon/Odensvik handfat med måttet 80 i vitlaserad ek.Trodde absolut inte att jag skulle gilla träslag i ett badrum men just denna var så läckert, inte alls så här gul som det är på bilden utan mer mattvit. Kommer passa fint fint till våra golv i huset. (Vi har bytt ut standard  ekgolvet till ett vitlaserad ekgolv för ljusets skull).

Dubbla kommoder till de andra två badrum med bra förvaringslådor. Tror det kan bli bra! Blandarna har vi inte riktigt kommit överens men lite så här kommer det bli.Vi kommer att måttbeställa och kakla in stora speglar istället för att ha spegelskåp...

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.